3D-vormgever

Fulltime of parttime

Een product visualiseren, een gebouw tot leven wekken of een unieke animatie ontwikkelen. Als 3D-vormgever bij LABEL4visuals werk jij aan projecten die letterlijk en figuurlijk tot de verbeelding spreken. Virtual en Augmented Reality spelen daarin een belangrijke rol. Ben jij de 3D-vormgever die onze (inter)nationale klanten verrast met bijzondere producties?

 

Dit ga je doen
Het ontwikkelen van high-end 3D visualisaties, dat is de kern van jouw functie. Je visualiseert allerlei objecten: van elektronische consumentenproducten tot gebouwen, evenementen, grote infraprojecten en attracties in pretparken. Jouw creaties komen tot leven in infographics, video’s, animaties én in toepassingen voor Virtual en Augmented Reality.

 

Optimale beleving, daar ga je voor. Hiervoor werk je samen in een klein team van productspecialisten, 3D-vormgevers en game developers. Dankzij een goede mix van specialismen én een stevige dosis teamspirit komen jullie keer op keer tot sterke en originele producties.

 

Dit ben jij
Een enthousiaste en gedreven professional met passie voor 3D. Je hebt affiniteit met techniek en natuurlijk met onze dienstverlening, bent communicatief sterk en kunt je goed uitdrukken in zowel Nederlands als Engels. Verder herken jij je in de kernwaarden van LABEL4visuals: ambitieus, samenwerken, klantgericht, projectmatig, doen wat je belooft, flexibel en aanpakken.

 

Dit vragen we verder:

  • Een relevante opleiding of werkervaring in 3D-design.
  • Ervaring en affiniteit met het visualiseren in 3D (Cinema 4D is een pre).
  • Ervaring met Cinema 4D, 3ds Max of vergelijkbare 3D-software.
  • Ervaring en affiniteit met software van Adobe (Photoshop, Illustrator, After Effects).
  • Oog voor detail en een zeer nauwkeurige werkwijze.

Voldoe je niet aan alle eisen, maar heb je wel de drive én de potentie om je te ontwikkelen tot een professionele 3D-vormgever? Ook dan nodigen we je uit om te reageren. Binnen ons team is ook ruimte voor starters en stagiairs.

 

Dit zijn wij
LABEL4visuals is een snelgroeiend bedrijf, gevestigd in het Business Center in Gemert. In tien jaar tijd hebben we een mooi klantenbestand opgebouwd. Gerenommeerde bedrijven in Nederland, maar ook multinationals weten ons te vinden. Sinds kort bieden wij ook oplossingen in Virtual en Augmented Reality aan. En we zijn nog lang niet klaar met groeien.

 

Wat wij jou bieden
In de wereld van 3D, Virtual en Augmented Reality gaan de ontwikkelingen hard. En jij dus ook. Naast gave projecten en volop uitdaging, bieden wij je volop kansen om je te ontplooien tot een ware 3D-specialist. En dat in een goede sfeer. Je maakt deel uit van een jong team met enthousiaste collega’s die van hun passie hun beroep hebben gemaakt.

 

Stuur je motivatie en je cv naar bo@label4visuals.com. Voor meer informatie kun je ook het nummer 085-0768866 bellen.