Game Developer

Fulltime of parttime

Steeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden van Virtual en Augmented Reality. Dankzij jou! Jij laat ze rondlopen in een pand dat nog gebouwd moet worden. Of je bouwt mee aan de meest vernieuwende en innovatieve applicaties voor op een smartphone of tablet. Zo open jij, als game developer bij LABEL4visuals, de deuren naar de virtuele wereld.

 

Dit ga je doen
Je ontwikkelt interactieve elementen, tools en Virtual Reality-applicaties voor een breed scala aan opdrachtgevers. Een belangrijk onderdeel van je werk is programmeren. Dit doe je in .NET, C# en Unity3D. Ook denk je mee over het design en zorg je voor de implementatie van de functionaliteiten. Samen met je collega’s bepaal je welke tooling en technieken jullie inzetten om het project te realiseren.

Optimale beleving, daar ga je voor. Hiervoor werk je samen in een klein team van productspecialisten, 3D-vormgevers en game developers. Dankzij een goede mix van specialismen én een stevige dosis teamspirit komen jullie keer op keer tot sterke en originele producties.

 

Dit ben jij
Een leergierige collega die een plekje wil ‘veroveren’ in ons jonge team. Je bent graag bezig met de nieuwste technieken, communiceert goed en herkent je in de kernwaarden van LABEL4visuals: ambitieus, samenwerken, klantgericht, projectmatig, doen wat je belooft, flexibel en aanpakken.

 

Dit vragen we verder:

  • Een mbo-diploma, bij voorkeur voor een opleiding in game development.
  • Ervaring met .NET, C# en/of Unity3D.
  • Interesse in Virtual en Augmented reality en een passie voor de nieuwste tooling en technieken.

Voldoe je niet aan alle eisen, maar heb je wel de drive én de potentie om je te ontwikkelen tot een professionele game developer? Ook dan nodigen we je uit om te reageren. Binnen ons team is ook ruimte voor starters en stagiairs.

 

Dit zijn wij
LABEL4visuals is een snelgroeiend bedrijf, gevestigd in het Business Center in Gemert. In tien jaar tijd hebben we een mooi klantenbestand opgebouwd. Gerenommeerde bedrijven in Nederland, maar ook multinationals weten ons te vinden. Sinds kort bieden we ook oplossingen in Virtual en Augmented Reality aan.

 

Wat wij jou bieden
In de wereld van Virtual en Augmented Reality gaan de ontwikkelingen hard. En jij dus ook. Naast gave projecten en volop uitdaging, bieden wij je volop kansen om te groeien in je vak. En dat in een goede sfeer. Je maakt deel uit van een jong team met enthousiaste collega’s die van hun passie hun beroep hebben gemaakt.

 

Stuur je motivatie en je cv naar bo@label4visuals.com. Voor meer informatie kun je ook het nummer 085-0768866 bellen.