Geerts Van Oijen

Geerts van Oijen Makelaardij

Geerts van Oijen realiseert jouw persoonlijke woonwensen. Ze kennen de markt op hun duimpje, geven iedere (ver)koper persoonlijke aandacht en verlenen uitstekende service. Hierdoor wordt Geerts van Oijen Makelaardij inmiddels door haar klanten beoordeeld met een 9,2 gemiddeld!

Geert Geerts en Chris van Oijen waren op zoek naar een partij die de kracht van hun bedrijf goed kon overbrengen met behulp van een bedrijfsfilm. Het doel van de bedrijfsfilm is dat toekomstige (ver)kopers overtuigd raken van hun meerwaarde. Via via kwam zo Geerts van Oijen Makelaardij bij LABEL4visuals terecht.

Geert Geerts over LABEL4visuals

Als makelaar willen wij ons onderscheiden en onze klanten duidelijk in 1 minuut laten zien wat wij voor ze kunnen betekenen en wat onze meerwaarde is. Via een kennis ben ik in contact gekomen met LABEL4visuals die mijn gedachte perfect hebben vertaald naar een introductiefilmpje van ons kantoor. De heren van LABEL4visuals zijn creatief en zorgen ervoor dat de boodschap in 1 minuut duidelijk overgebracht wordt. Het eindresultaat is geweldig en wij ontvangen veel complimenten over het resultaat.

Geert Geerts (Mede-eigenaar van Geerts van Oijen Makelaars Taxateurs)

De bedrijfsfilm

De bedrijfsfilm voor Geerts van Oijen Makelaardij is volledig ontwikkeld met 3D.

Het logo van Geerts van Oijen Makelaardij vormt het startpunt van de gehele bedrijfsfilm. De vier pijlers (huisjes) veranderen in een kleine woonwijk waar op één bijzonder huis wordt ingezoomd. Dat is hét huis wat te koop staat aangeboden door Geerts van Oijen. Door de succesformule van Geerts van Oijen is jouw huis binnen no-time verkocht.

 

 

In de bedrijfsfilm worden de vier pijlers verder uitgewerkt in Unique Selling Points (UPS’s). Deze vier USP’s van Geerts van Oijen Makelaardij worden duidelijk uitgelegd met behulp van beeld en geluid.

Deze USP’s zijn:

  • professionele presentatie van je woning (fotografie, plattegronden, hoogtebeelden)
  • thuisbezichtingen (met behulp van 360 graden beelden)
  • enorm bereik
  • complete begeleiding

Daarnaast krijgt de bedrijfsfilm extra kracht door goed geluid en uitstekende storytelling.

Wat vind jij van de bedrijfsfilm?

Wij zijn heel benieuwd naar jullie mening over de bedrijfsfilm! Wat vind jij goed en wat zou jezelf anders doen? Laat je mening gerust weten in een reactie!

Wil jij ook een bedrijfsfilm?

Werk je graag met realistische beelden? Of leg je liever op schematische wijze en/of abstracte wijze jouw bedrijfsvoering uit? Met 3D is alles mogelijk! Jij beslist wat je wil vertellen. Wij denken graag met je mee om je verhaal extra kracht bij te zetten. 

Neem gerust contact met ons op voor vragen!