Word jij onze nieuwe grafisch vormgever/UI designer?

De nieuwe wereld fascineert jou. De ontwikkelingen in 3D, Virtual, Augmented en Mixed Reality gaan hard. Je staat open voor het ontdekken van deze nieuwe technieken. En ontwerpt voor vandaag én de toekomst.

Dit ga je doen
Je ontwerpt interactieve producten, diensten en belevingen. Applicaties die de klant vaak nog niet kent. Je bent als grafisch vormgever/UI designer dé specialist op het gebied van vormgeving. Je houdt je bezig met het vormgeven van media met stilstaand beeld en tekst maar ook met het aantrekkelijk maken van mockups voor apps en websites. Daarnaast denk je ook mee over hoe iets werkt en hoe je interactie creëert in bijvoorbeeld een game.

Dit ben jij
Jij bent een creatieve duizendpoot met een brede interesse. Je hebt feeling voor nieuwe ontwikkelingen en technieken. Verder herken jij je in de kernwaarden van LABEL4visuals: ambitieus, samenwerken, klantgericht, projectmatig, doen wat je belooft, flexibel en aanpakken.

Een applicatie of game visualiseren, het designen van een website aan de hand van een huisstijl, of zelf een nieuwe huisstijl ontwikkelen is wat jij leuk vindt.

Dit kan jij
– Adobe CC (Illustrator, Photoshop en Indesign) is voor jou gesneden koek, je maakt er de mooiste dingen mee.
– Je kunt zelfstandig werken en bent communicatief vaardig.

Bij voorkeur kom je uit de omgeving Uden/Gemert.

Dit zijn wij
LABEL4visuals is een jong en creatief bedrijf, gevestigd in Gemert. Met een klein, enthousiast en gezellig team bedienen we verschillende bedrijven zowel nationaal als internationaal. We ontwikkelen met het hele team (én jij dus ook) de nieuwste apps en de leukste VR belevingen.

Wat wij jou bieden
We bieden jou een leuke én leerzame (afstudeerstage) aan, waar elke werkdag uniek en verassend is. Naast gave projecten en volop uitdaging, krijg je volop kansen om je te ontplooien in een goede sfeer. Daarnaast lever je ook echt een bijdrage aan onze klanten.

Na je (afstudeer)stage is er ook de mogelijkheid om door te groeien bij LABEL4!

 

Ben je enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature?

Laat dan vandaag nog iets van je horen en stuur je CV en motivatie naar bo@label4visuals.com.