LABEL4 APP

Ben je klaar voor een geweldige Augmented Reality-ervaring?
Download onze LABEL4 app op de App Store voor iOS apparaten en op de Play Store voor Android apparaten.

STAP 1: SPLASH SCREEN

Welkom in de LABEL4 app! Tik op het scherm voor een geweldige ervaring!

STAP 2: MENU

Wil je genieten van de AR-studio en objecten zien in Augmented Reality? Tik op AR STUDIO!

Wilt u meer over ons weten? Vind onze contactgegevens bij CONTACT.

STAP 3: AR STUDIO

Scan uw omgeving (het belangrijkste waarop u uw apparaat moet richten, is de vloer of tafel waar u een object wilt plaatsen).
Wanneer u groene stippen op de vloer of op de tafel ziet, is uw apparaat bezig de omgeving te scannen. De scan is geslaagd wanneer ons LABEL4-logo verschijnt.

!! Het is mogelijk dat uw omgeving teveel reflecteert waardoor scannen moeilijker wordt. Zorg ervoor dat u een referentiepunt maakt (bijvoorbeeld door een pen ergens te plaatsen).

STAP 4: SCAN COMPLEET

Richt uw apparaat op de gewenste locatie (door uw apparaat te verplaatsen) en tik op het pictogram om de locatie in te stellen. Het is mogelijk om het pictogram te draaien door uw vinger op het object op uw scherm te bewegen.

Druk op de‘MENU’ knop en open de ‘CATALOGUS’.

STAP 5: AR CATALOGUS

Kies uw object of selecteer + (Stap 7) Om uw persoonlijke ervaring te downloaden.

Wanneer u een object hebt gekozen, kunt u het object op de door u gekozen locatie plaatsen. Mogelijk moet u uw locatie opnieuw definiëren. Druk hiervoor op de knop “MOVE OBJECT”.

STAP 6: INTERACTIE

Nadat u uw object hebt geplaatst, kunt u op de interactie knop drukken.

Elk object heeft zijn eigen unieke interactie of animatie. Sommige objecten hebben meer dan één interactie of animatie, u kunt er doorheen bladeren met behulp van de interactie-knop (PLAY).

STAP 7: DOWNLOAD ERVARING

Gefeliciteerd! U heeft uw persoonlijke code ontvangen. Voer de code in het juiste veld in. De eenvoudigste manier is om de code te kopiëren / plakken.

Voer uw e-mailadres in, zodat we u op de hoogte kunnen houden van nieuwe functionaliteiten en ervaringen. En druk op ‘SUBMIT’.

Bekijk uw object in AR, loop rond uw object en geniet van uw AR ervaring!