MAGIC FX APP

MAGIC FX app

Het is APP TIME! Laat die confetti maar knallen want met de MAGIC FX app bouw je letterlijk een feestje!
Voor MAGIC FX ontwikkelden wij een augmented reality app die perfect laat zien wat hun producten doen. De MAGIC FX app laat je namelijk de gaafste special effects ervaren van confetti en vuur tot en met de gaafste gekleurde bubbels met de MAGIC FX Smokebubble Blaster. Plaats de producten waar je maar wilt, maak gekke combinaties en druk op de FIRE button.

MAGIC FX over de APP

 

“WE BLOW YOUR MIND!”

Dat is wat wij doen bij MAGIC FX. Het geldt niet alleen voor onze producten en bijbehorende effecten. Wij doen graag dingen anders en gaan voor het ‘wow’-effect. Als wij dus met een app komen dan is de verwachting hoog en moet het echt spectaculair zijn. LABEL4visuals weet door de jarenlange samenwerking precies wat wij willen. We hebben geëxperimenteerd met diverse nieuwe technieken, op zoek naar die mindblowing toepassing.

Vorig jaar viel alles op zijn plek. We gaan een AR app maken! Voor ons een ideale oplossing, omdat wij niet altijd in de gelegenheid zijn om onze producten te demonstreren. Door middel van deze app kunnen we onze klant toch altijd onze producten laten zien en daarbij ook de bijbehorende effecten. Onze klanten zijn ook erg blij met deze app, omdat zij op locatie snel de opdrachtgever kunnen overtuigen van het inzetten van bepaalde producten. Iedereen die de app voor het eerst opent heeft dezelfde reactie: WOWW!!

Magic is something we make!

 

Geschreven door Jean-Pierre (Marketing Manager bij MAGIC FX)

Klaar om zelf een feestje te bouwen met de MAGIC FX app?

Met dit stappenplan verandert jou locatie binnen no-time in een festivalterrein!

1. Ga naar de App Store of Play Store en download de app: MAGIC FX app.

Get it on Google PlayDownload on the App Store

 

 

 

2. Geef toestemming om je camera te gebruiken. Dit is cruciaal voor de AR functie!

3. Scan de vloer!
Tip! Lukt het niet om de vloer te scannen omdat de vloer veel reflecteert? Leg dan een voorwerp (bijvoorbeeld een pen) op de vloer wat je device wel herkent.

MagicFX App view scan

4. “Are you ready to play?
Het feestje kan nu echt beginnen! De MAGIC FX app begeleidt je met een tutorial door de app heen. Je kiest een product uit de productcatalogus en vervolgens kan je het special effect afvuren door op de FIRE button te klikken. Plaats zoveel verschillende producten als je wilt en vuur alle producten tegelijkertijd af.

Flamaniac MagicFX

Geen AR toestel?

Ook devices die geen AR hebben, kunnen deze app downloaden. Helaas werkt de AR functie hier niet op. Maar je kunt natuurlijk wel de producten in de catalogus bekijken met de bijbehorende productinfo en productvideo’s.

 

Wat zijn jouw ervaringen?

Wij zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen met de MAGIC FX app! Weet jij nog leuke features of verbeterpunten voor de Magic FX app? Laat ze gerust weten in een reactie!

Ook zouden wij het te gek vinden als jullie je gave special effects combinaties willen delen met ons!