Projects

Leer ons beter kennen door de ogen van onze klanten!

“WE BLOW YOUR MIND!”

“Dat is wat wij doen bij MAGIC FX. Het geldt niet alleen voor onze producten en bijbehorende effecten. Wij doen graag dingen anders en gaan voor het ‘wow’-effect. Als wij dus met een app komen dan is de verwachting hoog en moet het echt spectaculair zijn. LABEL4visuals weet door de jarenlange samenwerking precies wat wij willen. We hebben geëxperimenteerd met diverse nieuwe technieken, op zoek naar die mindblowing toepassing.”

Jean-Pierre – Magic FX

“TEAMwork makes the DREAMwork”

“Afgelopen jaar intensief samengewerkt met het team van L4V. Wat begon als ‘gek’ idee, hebben we samen heel snel weten om te zetten naar een heel gaaf VR/AR project! Geen enkele vraag of uitdaging was teveel en met een pittige deadline hebben we alles op tijd weten te af te ronden. De lancering van onze ‘Virtual Reality Experience’ tijdens een Europees congres was een groot succes, met een wachtrij tot gevolg!!!! Beste L4V Team: nogmaals hartelijk bedankt voor alles en we kijken uit naar de toekomstige projecten!”

Britt Bellen – Marketing Manager Cantel

“We now have the best, stunning video ever made”

“If you are looking for a company who can identify themselves with yourselves than LABEL4visuals is it. Amazing to see how they can create a stunning video by just having a few interviews. It is a natural sense I haven’t seen before in my professional life. But it is not only that.. You can still talk with the owner what nowadays is becoming unique in most industries. Koen is a detail-oriented manager who watches the balance sheet like a hawk without losing sight of company identity, message and strategic objective. We now have the best, stunning video ever made. Thx Koen and your team. Chapeau!”

Johan Schakenraad – EasyIO

“Het eindresultaat is geweldig”

“Als makelaar willen wij ons onderscheiden en onze klanten duidelijk in 1 minuut laten zien wat wij voor ze kunnen betekenen en wat onze meerwaarde is. Via een kennis ben ik in contact gekomen met LABEL4visuals die mijn gedachte perfect hebben vertaald naar een introductiefilmpje van ons kantoor. De heren van LABEL4visuals zijn creatief en zorgen ervoor dat de boodschap in 1 minuut duidelijk overgebracht wordt. Het eindresultaat is geweldig en wij ontvangen veel complimenten over het resultaat.”

Geert Geerts – Geerts van Oijen Makelaardij